27 mai · PulsTour · Niciun comentariu

Iasul, conectat cu doua noi destinatii externe din iunie 2017

Incepand cu luna iunie 2017 iesenii vor avea ocazia sa calatoreasca spre doua noi destinatii europene: BERLIN si VALENCIA, ambele curse fiind operate de compania Blue Air.

 

Primul zbor Iasi-Berlin este programat pentru data de 1 iunie 2017, cu trei frecvente pe saptamana, iar cursa Iasi-Valencia va deveni operabila incepand cu 4 iunie 2017, avand doua frecvente saptamanale:

 

IASI (IAS) – BERLIN (TXL): Marti, Joi, Duminica

 

IASI (IAS) – VALENCIA (VLC): Miercuri, Duminica

 

Spre Germania si Spania, direct din Iasi, compania Blue Air opereaza deja curse directe spre Koln, respectiv Barcelona.

 

Odata cu introducerea celor doua rute noi de anul viitor, numarul zborurilor externe directe de la Iasi a ajuns la 18.

 

BERLIN este orasul artelor si al muzeelor, renumit pentru cultura sa, caracterizat de contrastele dintre edificiile istorice si arhitectura contemporana, dar si pentru viata de noapte diversa si vibranta.

 

Capitala provinciei cu acelasi nume, VALENCIA este un oras cu multiple atractii istorice si culturale, care si-a castigat, in acelasi timp, renumele de important centru financiar si economic al Spaniei. Oras luminos, scaldat de soarele mediteranean, Valencia gazduieste in fiecare primavara celebrul Festival Fallas, o explozie de culoare, sunet si… artificii.
Fondat de romani, orasul a cunoscut, de-a lungul timpului numeroase culturi: romana, vizigota, maura, aragoneza. Gratia monumentelor si muzeelor se impleteste astazi cu indrazneala arhitecturii moderniste, Valencia fiind unul dintre cele mai fermecatoare orase cosmopolite ale Europei.

Puls Tour

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Curs Valutar

Ministerul Turismului - TelVerde: 0800. 86.82.82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021 9551
PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.; - www.anpc.gov.ro

© Copyright 2017 by PulsTour - Powered by Greenix