29 mart. · PulsTour · Niciun comentariu

Vacanţele în România şi Grecia s-au scumpit cu câteva procente anul acesta

Reducerile la Targul de Turism care a avut loc in februarie au fost in marea majoritate de 25-30%, dar au ajuns si pana la 50%, ofertele cuprinzand vacante pentru Paste, city-break-uri, vacanta de vara, circuite culturale si vacante exotice, a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Alin Burcea, care a mentionat ca vacantele pe litoralul romanersc si in Grecia s-au scumpit in 2017 fata de anul trecut.

La  a 37-a editie a Targului de Turism al Romaniei care a avut loc intre 16 si 19 februarie, participantii au fost din: Romania, Austria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Grecia, Israel, Republica Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicana, Turcia si Ungaria.

Litoralul romanesc va fi mai scump decat anul trecut, unde anul acesta exista 25 de hoteluri all inclusive, la fel si ofertele pentru Grecia. Este bine de stiut, insa, ca nu  toate hotelurile sunt mai scumpe, dar unele pachete sunt cu cateva procente mai mari decat anul trecut. Vacantele pe Grecia vor fi intre 3 si 7% mai scupe fata de anul trecut.

Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism estimeaza ca vor exista cresteri in ceea ce priveste litoralul romanesc, statiunile balneare, dar si city break-urile in orase.

De asemenea, este inbucurator faptul ca exista capacitate de cazare suficienta in Romania cat sa poate dubla numarul turistilor straini. Agentiile de turism prezente la targ propun destinatii noi fata de anii anteriori, intre care: Gran Canaria, Ischia, Cipru de Nord, vor relua vacantele in Kos si totodata vor continua promovarea ofertelor de pachete de vacanta lansate anul trecut: Croatia, Portugalia si Muntenegru.

Spre exemplu, la targul de turism din primavara anului trecut vanzarile au ajuns la 8-10 milioane euro.

 

Puls Tour

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Curs Valutar

Ministerul Turismului - TelVerde: 0800. 86.82.82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021 9551
PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.; - www.anpc.gov.ro

© Copyright 2017 by PulsTour - Powered by Greenix