29 mart. · PulsTour · Niciun comentariu

Dubaiul devine destinaţia preferată a turiştilor români

Aproximativ 15 milioane de turişti străini au vizitat anul trecut Dubaiul, ceea ce îl clasează pe locul 4 în lume. Un număr impresionant dintre aceştia, mai exact 51.000 – sunt români care au decis să viziteze această destinaţie a luxului şi opulenţei.

Numarul de romani care au innoptat in Dubai:

2014 – 39.920 turisti romani

2015 – 46.660 turisti romani

2016 – 51.320 turisti romani

In continuare, ne asteptam la o crestere semnificativa in acest an. Unul dintre motivele principale pentru cresterea in popularitate a Dubaiului este deschiderea parcurilor de distractii si noile oportunitati pentru familiile cu copii.

Toata lumea se gandeste la Dubai ca la o destinatie foarte scumpa, unde predomina luxul si in care nu ai ce cauta fara cateva mii de euro. Este adevarata si aceasta varianta, pentru ca in Dubai poti cheltui nelimitat. Insa, in acelasi timp, Dubai este o destinatie accesibila, cu preturi decente pentru transport, cazare si mesele zilnice. Dubai merita o vizita pentru a trai senzatia unei lumi pline de lux si opulenta.

Ofertele pentru un sejur de o saptamana in Dubai au inceput sa devina accesibile si chiar comparabile cu o vacanta in Grecia. Spre exemplu, agentiie de turism vand vacante in Dubai de la 400-500 euro (cazare+transport avion), insa puteti calatori pe cont propriu, cu zboruri directe de la 303 euro dus-intors ( FlyDubai – bagaj de cala inclus), la care se adauga 125-150 euro/persoana/6 nopti la un hotel de 2-3 stele. Perioada optima pentru o vacanta in Dubai este noiembrie-aprilie. Calatoria in emiratul arab este posibila pe baza unui pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la intrarea in tara. Cetatenii romani nu au nevoie de viza.

Dubai este unul dintre cele 20 mai sigure orase din lume, recent primind si calificativul de cel mai cosmopolit – cu mai mult de 200 de nationalitati care il viziteaza si care traiesc in comunitatea sa.

Oraşul fascineaza si prin parcurile si resorturile sale, precum Ski Dubai, Parcul acvatic Wild Wadi, KidZania, Acvariul si Gradina Zoologica Subacvatica, Dubai Aquaventure Waterpark, Dolphin Bay, IMG Worlds of Adventure.

Puls Tour

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Curs Valutar

Ministerul Turismului - TelVerde: 0800. 86.82.82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021 9551
PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.; - www.anpc.gov.ro

© Copyright 2017 by PulsTour - Powered by Greenix