29 mart. · PulsTour · Niciun comentariu

Compania aeriana Blue Air lansează din vara şase noi rute, dintre care trei sunt din Iaşi

A doua companie aeriana low-cost de pe piata romaneasca a transportului aerian de pasageri, Blue Air,  a anuntat la inceputul lunii martie ca, incepand cu data de 15 iunie, va opera pe sase noi rute, din care doua din Bucuresti catre Helsinki si Oslo, trei din Iasi catre Florenta, Glasgow si Milano Bergamo si o ruta din Liverpool catre Larnaca.

Astfel, Blue Air ajunge la un total de 104 rute operate regulat in aceasta vara, la care se adauga si peste 700 de zboruri charter, sustine directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru.

La debutul acestui an, compania aeriana estima o crestere cu 12,8% a numarului de pasageri in acest an, pana la 4,05 milioane, dupa un avans de 80% in 2016, ca urmare a extinderii flotei de avioane si deschiderii a doua noi baze in 2017.

Compania Blue Air s-a apropiat anul trecut de liderul pietei, compania ungara Wizz Air, care a anuntat o crestere a traficului pe piata romaneasca de 23%, pana la 5,5 milioane de pasageri in 2016.

Blue Air a depasit in premiera anul trecut, dupa numarul de pasageri transportati, compania de stat Tarom, care a inregistrat 2,41 milioane de pasageri, in crestere cu doar 1% fata de 2015.

Alti doi operatori importanti pe piata transportului aerian din Romania sunt Ryanair si Lufthansa.

Puls Tour

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Curs Valutar

Ministerul Turismului - TelVerde: 0800. 86.82.82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021 9551
PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.; - www.anpc.gov.ro

© Copyright 2017 by PulsTour - Powered by Greenix