Despre noi

PULS TOUR este o agentie de turism tour-operatoare cu experienta infiintata in 2005, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

SIGLA PULS 2017

Misiune

 • Promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intâmpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri;
 • Practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale;
 • Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice;
 • Asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei sau evenimentului clientilor nostri in cele mai bune conditii;
 • Recunoastera concurentei ca motor al dezvoltarii si al ridicarii nivelului de performanta si profesionalism pe piata serviciilor turistice autohtone, in vederea obtinerii unei pozitii reprezentative in acest mediu competitiv.

Viziune

Serviciile noastre au sunt orientate permanent spre client prin oferirea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu dumneavoastra, in baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.

Strategie

La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, menite sa determine promovarea turismului.

Pornind de la aceste parteneriate suntem in masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si externe intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.

Produse si servicii

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Turism intern

Agentia noastra gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara si hoteluri de pe litoral cu tarife foarte avantajoase pentru tot sezonul estival, oferind astfel turistilor interesati o varietate de posibilitati pentru vacante.

Turism extern

Pachetele turistice ofertate de catre agentia noastra sunt diverse, cu avion cursa de linie si charter, precum si autocar pentru grupuri, dar si individual pe destinatii precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta, Scandinavia.

PULS TOUR va ofera servicii complete, la cele mai ridicate standarde:

 • turism intern si extern, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau cu grup;
 • rezervari la hoteluri in tara si strainatate;
 • vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Romania;
 • bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare;
 • asigurari medicale de calatorie;
 • la cerere se organizeaza programe speciale culturale si religioase atat in tara , cat si in strainatate;

Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri sau culturale si speram ca programele si ofertele noastre sa va surprinda cat mai placut.

PREGATITI-VA DE VACANTA SI VENITI LA NOI !

Puls Tour

Agentia noastra ofera solutii complete clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.

Curs Valutar

Ministerul Turismului - TelVerde: 0800. 86.82.82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021 9551
PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.; - www.anpc.gov.ro

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice